Свято Останнього дзвоника у спеціалізованій школі №264

Свято Останнього дзвоника у спеціалізованій школі №264

27 травня 2016 року в спеціалізованій школі І – ІІІ ступенів №264 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району міста Києва відбулося свято Останнього дзвоника. На заході були присутні почесні гості: заступник голови Київської міської державної адміністрації Старостенко Ганна Вікторівна, начальник Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Постолюк Тамара Казимирівна.

Старостенко Г.В. привітала всіх учнів, вчителів, батьків із закінченням 2015-2016 навчального року, передала привітання випускникам 11-го класу від Київського міського голови Віталія Кличка і побажала здійснення всіх мрій. Постолюк Т.К. вручила грамоту від Управління освіти Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації директору школи Лабзун Юлії Іванівні за вагомий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління та за підсумками роботи 2015-2016 навчального року.

На святі було відзначено грамотами та похвальними листами найкращих учнів школи, переможців і призерів олімпіад всіх рівнів, призерів МАН та учасників позашкільних конкурсів. За плідну працю отримали грамоти вчителі школи.

Першокласники привітали випускників та побажали їм успіхів у майбутніх починаннях .

Традиційно на святі було відзначено пам’ятними медалями найкращих учнів-одинадцятикласників та їх батьків, у таких номінаціях:

· «Гордість школи» - Добродій Діану та Приз Марію

· «За старанність і наполегливість» - Артеменко Валерію

· «Лідер учнівського самоврядування» - Сербіна Олександра, Краснопір Наталію, Колібабу Максима, Фараон Ірину

· «Талановита особистість школи»- Ільєнка Дмитра

· «За материнську турботу» - Колібабу Юлію Станіславівну.

Випускники зачарували всіх своїм прощальним вальсом, подякували всім вчителям за роки навчання і виховання, турботи і любові, та традиційно дали останній дзвінок для всіх учнів.

/Files/images/IMG_6107.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 336